8 de febrer de 2012

FESTA FINAL DE CURS DE L’AMPA

Les famílies sòcies de l’AMPA Pau Vila han escollit celebrar la festa de final de curs de l’AMPA de forma conjunta amb l’escola, es a dir el mateix dia que els nens i nenes ofereixen a mares i pares l’actuació que preparen per di adéu al curs que s’acaba i als alumnes de 6è que conclouen la seva etapa a primària.

A la darrera assemblea de l’octubre, els socis i sòcies vàreu decidir que, com la participació en la festa que el curs passat en dissabte no va ser l’esperada, a través d’una enquesta a la portada de la web, fossin les famílies sòcies qui decidissin quin dia s’aprovava per fer la festa.

Els resultats registrats reflecteixen que el 68 % de les 37 famílies que han participat la volen fer el mateix dia que l’escola fa la seva amb les famílies, es a dir, el dijous 21 de juny per la tarda, en front del 12% que la voldrien fer en dissabte.