9 de setembre de 2011

INICI DEL NOU CURS ESCOLAR 2011- 2012

Aquest dilluns 12 de setembre, l’Escola Pau Vila torna a obrir les seves portes per començar el nou curs escolar que aquest any estrena nou horari, de 9 a 12.30 h i de 15 a 16.30 h, per la supressió de la 6ena hora per part del Departament d’Ensenyament als centres públics.

Aquesta modificació, també ha fet canviar els horaris de les activitats extraescolars que començaran la setmana del 19 de setembre, excepte l’activitat de piscina, que depén de l’Ajuntament i s’iniciarà a l’octubre com ja és habitual. Podeu consultar les activitats i horaris a la web.
Les inscripcions per a les activitats extraescolars s’hauran de realitzar els dies 12 i 13 de setembre, de 9 a 10 h i de 16.30 a 17. 30 h a la sala de l’Ampa.

Com ja és habitual, el pròxim mes d’octubre us convocarem a l’assemblea general de socis/es on podreu conéixer què fem, què volem fer i com podeu participar per millorar la nostra escola.